Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر انجمن تولیدکنندگان جوجه یکروزه کشور از برنامه دولت برای حمایت از تولیدکنندگان و صنعت طیور خبر داد و گفت: انتشار هرگونه فیلم و عکس از معدوم‌سازی جوجه یکروزه در شبکه‌های مجازی کار اخلاقی نیست، زیرا موجب نگرانی و تشویش اذهان عمومی می‌شود.

«محمدرضا صدیق پور» روز یکشنبه در گفت‌وگو با ایران اکونومیست درباره معدوم‌سازی جوجه‌های یکروزه در برخی استان‌های کشور افزود: انتشار عکس و فیلم در شبکه‌های مجازی با توجه به صحنه‌های دلخراشی که ایجاد می‌شود و باعث تشویش اذهان عمومی خواهد شد که کار درستی نیست، بنابراین باید با این مسئله برخورد قانونی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر انجمن تولیدکنندگان جوجه یکروزه کشور اظهار داشت: به همین منظور به تولیدکنندگان اعلام کرده‌ایم از انتشار هرگونه فیلم و عکس در فضای مجازی جلوگیری شود، زیرا دولت اقدامی در اصلاح یارانه انجام داده که باید کمک کنیم تا این طرح به نتیجه برسد.

صدیق پور گفت: به‌طورکلی جوجه یکروزه از همان ابتدا باید وارد سالن‌های پرورش مرغ گوشتی شود و اگر این جوجه تولیدی به هر دلیلی در جوجه‌کِشی بماند، بعد از ۲۴ ساعت به دلیل افت کیفیت قابلیت پرورش ندارد.

وی تصریح کرد: جوجه یکروزه بعد از ۲۴ ساعت دی هیدراته می‌شود و اگر وارد سالن‌های مرغداری هم بشود با توجه به اینکه از نظر وزنی ۳۵ گرم است و جوجه تولیدی آب بدنش را از دست می‌دهد و کیفیت لازم را برای تولید ندارد. 

دبیر انجمن تولیدکنندگان جوجه یکروزه اضافه کرد: حتی اگر جوجه یکروزه بعد از ۲۴ تا ۴۸ ساعت وارد سالن‌های پرورش مرغ گوشتی شود به طور قطع تولیدکنندگان  در پرورش دچار مشکل می‌شوند و آن زمان کار به شکایت می‌کشد که این اقدام خود مشکل‌ساز است.

تولید قراردادی مرغ گوشتی از تمهیدات دولت سیزدهم در حمایت از صنعت طیور است

صدیق پور گفت: طی این مدت به دلیل عدم اطمینان تولیدکنندگان مرغ گوشتی در خصوص فروش و قیمت محصول، تأخیری در جذب جوجه یکروزه ایجاد شد که با تمهیداتی که دولت اندیشید برای پرورش مرغ قراردادی این مشکل برطرف خواهد شد.

وی اضافه کرد: در تولید قراردادی مرغ گوشتی، تولیدکنندگان می‌توانند طی قراردادی با شرکت پشتیبانی امور دام جوجه ریزی کرده و  نهاده‌های مدت‌دار دریافت کنند، بنابراین بر اساس نهاده‌ای که دریافت می‌شود، مرغ را با قیمت تعیین شده می‌توانند در بازار به فروش برسانند و اگر قیمت زیر نرخ مصوب بود می‌توانند مرغ را به شرکت بفروشند. 

دبیر انجمن تولیدکنندگان جوجه یکروزه کشور گفت: قیمت هر قطعه جوجه یکروزه پیش از اجرای طرح هدفمندی یارانه‌ها بین ۶ تا ۸ هزار تومانی بود که با تغییر نرخ  ارز ترجیحی به نیمایی باید قیمت به ۱۵ هزار تومان می‌رسید، اما با توجه به وقفه در تولید مرغ گوشتی قیمت این محصول به ۱۰ تا ۲۰ هزار تومان رسیده است.

تولید سالانه ۱.۵ میلیارد قطعه جوجه یکروزه

صدیق پور ضمن محکوم کردن انتشار فیلم و عکس از معدوم‌سازی جوجه یکروزه، افزود: تولیدکنندگان حاضرند مجانی جوجه را به واحدهای پرورشی مرغ گوشتی بدهند تا ناچار به معدوم‌سازی نشوند.

وی یکی دیگر از مشکلات این بخش را مشکل نقدینگی دانست و بیان کرد: اکنون تولیدکنندگان با مشکل جدی نقدینگی روبرو هستند، زیرا سرمایه در گردش این صنعت به ۵ برابر رسیده که دولت قول داده این مشکل را نیز حل کند.

دبیر انجمن تولیدکنندگان جوجه یکروزه گفت: طبق آمارها ماهانه به طور متوسط ۱۲۰ تا ۱۳۰ میلیون قطعه جوجه ریزی داریم که سالانه حدود یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون قطعه می‌شود.از این میزان تولید جوجه یکروزه، سالانه بالغ بر ۲.۵ میلیون تن مرغ گوشتی تولید و روانه بازار می‌شود.

صدیق پور اظهار داشت: همگی باید تلاش کنیم اقدام دولت در هدفمندی پرداخت یارانه به نتیجه برسد که دولت نیز تمهیدات لازم را در حمایت از تولید و تولیدکنندگان در دستور کار دارد.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: وزارت جهاد کشاورزی ، دفتر امور طیور ، جوجه یکروزه

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی جوجه یکروزه معدوم سازی جوجه فیلم و عکس مرغ گوشتی صدیق پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۱۳۱۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعهد تولیدکنندگان داخل بر تامین ۴۰ درصد مودم‌های فیبر نوری

به گزارش خبرنگار مهر، امیر لاجوردی رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در پاسخ به سوال یکی از کاربران مبنی بر تولید مودم نسل ششم در داخل کشور گفت: هفته پیش دقیقاً همین‌کار را کردیم. در جهت حمایت از مصرف کننده و تولید داخل، با تفاهم با تولیدکنندگان عزیز داخلی و اپراتورها قرار شد چهل درصد نیاز اپراتور، در تامین مودم پروژه فیبر، از داخل تامین شود البته به شرطی که تا شش ماه آینده محصولی با کیفیت مناسب تولید شود.

کد خبر 6092720 هنگامه فروغی

دیگر خبرها

  • نارضایتی تولیدکنندگان در سال جهش تولید با مشارکت مردم
  • صداو سیما در کنار تولید کنندگان
  • تولید 90 تن گوشت مرغ در عباس آباد
  • کشف و معدوم سازی مواد غذایی فاسد در تاکستان
  • چهار دستورکار ضروری دولت برای تحقق مشارکت مردم در جهش تولید
  • رویکرد مجموعه مدیریتی قم حمایت تولیدکنندگان و تسهیل سرمایه گذاری
  • انتشار وضعیت فرهنگی ایران در پیمایش ارزش‌های جهانی
  • معدوم‌سازی بیش از ۲۳۰ کیلوگرم انواع مواد غذایی فاسد در لامرد
  • تعهد تولیدکنندگان داخل بر تامین ۴۰درصد مودم‌های پروژه فیبرنوری
  • تعهد تولیدکنندگان داخل بر تامین ۴۰ درصد مودم‌های فیبر نوری