Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل اتحادیه سراسری پرورش دهندگان مرغ گوشتی ایران با بیان اینکه کمبودی در بازار مرغ نداریم، گفت: افزایش تقاضا، عرضه را با مشکل روبه‌رو کرده است و از روز شنبه گوشت مرغ با قیمت های جدید عرضه می‌شود.

به گزارش قدس آنلاین، «حبیب اسدالله نژاد» امروز  افزود: مرغ زنده و گوشت گرم مرغ مورد نیاز تهران از  استان‌های شمالی طبق روال گذشته ارسال شده و در ارسال مرغ مشکلی نیست، اما افزایش تقاضا و انحراف در توزیع در برخی فروشگاه ها و مراکز عرضه ممکن است اتفاق افتاده باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی اظهار داشت: مردم از اول صبح تقاضا داشتند، حجم تقاضا نسبت به روزهای قبل افزایش پیدا کرده اما ممکن است برخی جاها مرغ‌ها را به صورت مستقیم به دست مصرف‌کنندگان نرسانده باشند وگرنه تامین مرغ تهران از طریق استان های معین طبق روال گذشته انجام شده است.

وی تصریح‌کرد: از روز شنبه ما در بحث تنظیم بازار مرغ تهران مشکلی نخواهیم داشت و مرغ با نرخ مصوب ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان  عرضه خواهد شد.  

اسدالله نژاد گفت: هنوز قیمت مرغ زنده مصوب نشده، اما نزدیک به ۴۱ هزار تومان تخمین زده شده است.

وی با تاکید بر اینکه کمبود در بخش تولید نداریم، افزود: گوشت مرغ از روز شنبه با نرخ های جدید به بازار عرضه می شود.

لزوم تامین مرغ‌ با توجه به تامین نهاده‌ها با قیمت‌های دولتی 

مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی بیان‌داشت: روز گذشته نیز در نامه ای از تولیدکنندگان مرغ گوشتی خواستیم تا گوشت مرغ مورد نیاز بازار همچون روال گذشته تامین شود، زیرا مرغدارانی که تا ۱۴ اردیبهشت ماه اقدام به جوجه ریزی کرده اند نهاده مورد نیاز خود را با قیمت دولتی دریافت کرده اند.

در نامه یاد شده آمده است: نظر به شرایط حساس کنونی و ضرورت تامین مرغ مورد نیاز کشور توسط مرغداران، با عنایت به اینکه دولت نهاده های مورد نیاز واحدهای مرغداری را تا جوجه ریزی مورخه ۱۴ اردیبهشت سال جاری تامین کرده، خواهشمند است با همکاری مرغداران کشور که همواره در صحنه تولید با وجود همه مشکلات و کاستی ها حضور پررنگی داشته اند، به گونه‌ای برنامه‌ریزی شود تا مرغ مورد نیاز بازار (بدون توجه به شرایط و جو احساسی چند روز اخیر که ناشی از اعلام اصلاح نظام یارانه و اثرات روانی ناشی از انتشار فهرست قیمت غیر رسمی قیمت برخی از محصولات بعد از آزادسازی است) تامین شود.

منبع: ایرنا

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: بازار مرغ مرغ مورد نیاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۸۵۷۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز کوچ بهاره عشایر خراسان شمالی به مناطق ییلاقی

به گزارش گزارش خبرگزاری صداوسیما خراسان شمالی؛ رضا روشن ضمیرگفت: سه هزار و ۶۰۰ خانوار عشایری استان کوچرو هستند که ۲ هزار خانوار از این دامداران، زمستان را در استان گلستان گذرانده و اکنون در حال جابه جایی به مناطق ییلاقی خراسان شمالی هستند، هزار و ۶۰۰ خانوار عشایری استان هم در داخل استان کوچروی دارند.
وی با بیان اینکه عشایر استان مکلف هستند مناطق قشلاقی استان گلستان را تا نیمه اردیبهشت ماه ترک کنند، افزود: برخی عشایر به صورت سنتی کوچ می‌کنند که این جابه جایی یک ماه تا بیش از ۴۰ روز طول می‌کشد و برخی هم به صورت مکانیزه کوچ می‌کنند که زمان کمتری در راه هستند.
روشن ضمیرگفت: برخی عشایر استان نیمه کوچرو و در جوار مناطق روستایی مستقر هستند و تابستان به مناطق ییلاقی اطراف کوچ می‌کنند که شمار این دامداران ۲ هزار و ۵۰۰ خانوار است.
وی با بیان اینکه در این زمینه تمهیدات لازم با نیروی انتظامی و پلیس راه انجام شده است، گفت: ناوگان مورد نیاز برای آبرسانی سیار به عشایر در مسیر کوچ انجام و آب مورد نیاز عشایر و دام‌ها تامین می‌شود.
مدیرکل امور عشایر خراسان شمالی با اشاره به اینکه دام عشایر، پیش از کوچ علیه بیماری‌های مختلف مایه کوبی می‌شوند افزود: همچنین آرد مورد نیاز عشایر پیش از کوچ تامین شده و علاوه بر آن در مناطق ییلاقی هم آرد مورد نیاز توزیع می‌شود.
عشایر خراسان شمالی ۶۰۰ هزار واحد دامی در اختیار دارند و ۹۰ درصد درآمد آنان وابسته به دام است و مابقی از از محل تولید صنایع دستی، جمع آوری گیاهان دارویی و زراعت و باغداری تامین می‌شود.

دیگر خبرها

  • رفع مشکل تامین خوراک شرکت روی بندرعباس در دستور کار قوه قضائیه
  • افزایش پیش‌بینی قیمت نفت به دنبال احتمال کاهش عرضه
  • آغاز کوچ بهاره عشایر خراسان شمالی به مناطق ییلاقی
  • توزیع روزانه ۱۰۰۰ تن کود کشاورزی در مازندران
  • عرضه خودروهای برقی از یک شنبه هفته آینده آغاز می‌شود
  • نیاز تولیدکنندگان به حمایت های عملی
  • تثبیت قیمت نفت در پی مذاکرات آتش‌بس در خاورمیانه
  • قیمت درهم امارات امروز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت دینار عراق امروز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت دلار، سکه و طلا در بازار امروز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳