Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-03@02:43:15 GMT

آخرین وضعیت بازار مرغ

تاریخ انتشار: ۲۲ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۹۶۶۰۲

آخرین وضعیت بازار مرغ

مشاور اتحادیه مرغداران گوشتی اظهار داشت: قیمت جوجه یکروزه که افزایش داشته بود با یک‌سری تمهیدات با کاهش چشمگیر به ۸ هزار تومان رسیده تا قیمت‌ها متعادل شود. کمالی سروستانی مشاور اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: قیمت جوجه یکروزه که افزایش داشته بود با یک‌سری تمهیدات با کاهش چشمگیر به ۸ هزار تومان رسیده تا قیمت‌ها متعادل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی افزود: برای نمونه اگر قیمت جوجه یکروزه ۵۲۰۰ تومان باشد، قیمت تمام شده یک کیلوگرم مرغ ۱۹۹۸۰ می‌شود در حالیکه نرخ مصوب آن ۱۷۱۰۰ تومان اعلام شده است، بنابراین امیدوارم این نرخ‌ها اصلاح شود.

کمالی سروستانی با اشاره به تاثیر دلالان در سیستم توزیع مرغ گفت: در حال حاضر مصرف کننده و تولیدکننده هیچ سودی از بازار مرغ نمی‌برند بلکه تمام آن نصیب دلالان می‌شود. باید توجه داشت که تولیدکنندگان هیچگاه مرغ را به کشتارگاه نمی‌برند بلکه به کشتارکن‌ها یا دلالان می‌فروشند که حلقه مفقوده این صنعت هستند که به نوعی در بازار اکثر نقاط کشور حضور دارند.

وی در مورد واردات تخم‌مرغ نطفه‌دار گوشتی نیز اظهار داشت: اخیر دولت واردات ۱۲۰ تا ۱۳۰ میلیون تخم‌مرغ نطفه‌دار و جوجه یک روزه را مصوب کرد، اما متاسفانه اینگونه نیست که بلافاصله هم ارز آن تامین شود و هم این حجم از تخم‌مرغ نطفه‌دار بصورت آماده در دنیا وجود داشته باشد. به هر حال، در این موضوع بویژه برای سویه‌های معروف براساس سفارش تولید می‌شود یعنی اینگونه نیست که هر زمان خواستیم، بتوانیم وارد کنیم.

وی افزود: در حال حاضر هم حتی یک دهم میزان مصوب وارد کشور نشده است. بیشتر واردات تخم‌مرغ نطفه‌دار از ترکیه، هلند، بلژیک و مجارستان صورت می‌گیرد و وارداتی هم که تا حالا بوده اکثرا از ترکیه و مسیر زمینی است، که اگر واردات از کشور‌های اروپایی صورت بگیرد از طریق هوایی خواهد بود.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بازار مرغ تخم مرغ جوجه یکروزه نرخ مصوب تخم مرغ نطفه دار جوجه یک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۹۶۶۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار جایگزینی گندم تولیدی در واحد‌های خوراک دام و طیور

عطاالله هاشمی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: با توجه به بارش‌های اخیر و پیش بینی سازمان هواشناسی مبنی بر شرایط مساعد بارش در اردیبهشت انتظار می‌رود که حداقل میزان خرید تضمینی گندم ۱۲ میلیون تن باشد.

به گفته او، برآورد‌ها حاکی از آن است که امسال میزان تولید گندم به بالای ۱۴ میلیون تن برسد که براین اساس نیازی به واردات گندم حتی برای صنف و صنعت هم نخواهیم داشت.

هاشمی ادامه داد: تسریع در پرداخت مطالبات گندمکاران و اصلاح قیمت خرید تضمینی گندم در قالب جایزه تحویل راهکار تحقق خودکفایی گندم و بی نیازی از واردات محسوب می‌شود، در غیر این صورت به سبب ورود دلالان و واسطه‌ها در امر خرید، گندم تولیدی به سمت جایگزینی خوراک دام و طیور یا قاچاق به آن سوی مرز‌ها هدر می‌رود.

رئیس بنیاد ملی گندمکاران با بیان اینکه پیگیری جایزه تحویل گندمکاران به جایی نرسیده است، افزود: علی رغم پیگیری‌های مکرر برای اصلاح نرخ، هنوز به جایی نرسیده ایم که به نظر می‌رسد عده‌ای برای بحث خودکفایی کارشکنی می‌کنند.

به گفته او، بررسی‌ها نشان می‌دهد که قیمت گندم در بازار‌های جهانی و کشور‌های اطراف با احتساب دلار آزاد ۲۰ درصد بالاتر از تولید داخل است که متاسفانه واردکنندگان با کارشکنی در امر تولید بدنبال واردات هستند، درحالیکه کیفیت گندم خارجی و داخلی با یکدیگر قابل قیاس نیست چراکه آنها گندم‌های درجه یک را به ما نمی‌فروشند و گندم‌های درجه ۲ و ۳ بالاتر از قیمت تولید داخل به ما می‌دهند.

هاشمی گفت: بنابر سیاست برنامه هفتم مبنی بر خودکفایی گندم به عنوان مهم‌ترین محصول استراتژیک انتظار می‌رود که طبق قانون ۲۴ ساعت پس از تحویل مطالبات گندمکاران واریز شود و هرچه سریع ترجایزه تحویل به منظور ایجاد ترغیب کشاورزان اعلام شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • مردم پول ندارند سمند ۲۰ سال پیش را عوض کنند؛ می‌خواهند خودروی برقی وارد کنند؟
  • راهکارهای رئیس کمیسیون اقتصادی برای تعدیل قیمت خودرو؛از واردات تا کاهش قیمت بهای تمام شده
  • مافیای واردات مرغ در کمین نشسته‌ان
  • مافیای واردات مرغ در کمین نشسته‌اند
  • پازوکی :تولیدکنندگان خواستار افزایش قیمت لوازم خانگی هستند/ واردات لوازم خانگی همچنان ممنوع است
  • خبر جدید وزیر صنعت برای بازار خودرو؛ تکلیف واردات خودرو‌های دست دوم روشن شد
  • مطالبات چایکاران تا فردا ۱۳ اردیبهشت تسویه می‌شود
  • هشدار جایگزینی گندم تولیدی در واحد‌های خوراک دام و طیور
  • آغاز خرید مرغ تولید خوزستان توسط شرکت پشتیبانی امور دام
  • کاهش ۸۳۰ میلیون دلاری ارزبری برنج طی یکسال گذشته/ برنج ایرانی ۹ درصد ارزان شد